276°
Posted 20 hours ago

Skorpion Horoskop 2023

£9.995£19.99Clearance
ZTS2023's avatar
Shared by
ZTS2023
Joined in 2023
82
63

About this deal

En ting de fleste forældre til en Skorpion barn kan fortælle dig, er, at de er dybt følelsesladede, og de gør ikke noget med halve foranstaltninger. Dette kan gøre dem komplicerede at omgås og endnu sværere at behage. Også deres intelligens og evne til at "læse" mennesker kan være opsigtsvækkende. Din partner kan befinde sig i en forvirrende periode, som afspejler sig i dårlig dømmekræft. Derfor er det vigtigt at du ikke blindt stoler på, at vedkommende kan træffe de rigtige økonomiske beslutninger. Kæmp for det, du ved du kan stå inde for Forandringer har det med at gribe om sig, og derfor er der i løbet af foråret sandsynlighed for, at du vil ønske, du kan kontrollere det, der sker. Her er der ændringer på hjemmefronten, i dit professionelle liv, i dine planer generelt og i helt personlige forhold og relationer. I stedet for at kontrollere bør du lade forandringens vinde blæse og se, hvor det fører dig hen. Du vil sikkert skifte arbejdsplads i år. Du finder nemlig det helt rette, hvor du har mulighed for at udvikle dig i de kommende år. Det vil sandsynligvis ske omkring 4. kvartal. Det er vigtigt for dig, at du er glad i din hverdag, og har det sjovt. Et skift vil også give dig mere i løn og bedre din økonomi. Lægger du et budget, går alt meget fint.

Skorpionens stjernetegn skal blande sig, hvis du vil være observatør, og det betyder ingen høje farver eller dristige mønstre. Sort neutrale er dine foretrukne farver som resultat. Ikke en for trends, du vil hellere bruge mere på færre varer, der holder. Det lyder måske kedeligt, men stilen på dit tøj er langt fra uhyggelig. Den proces og forandring, du har været igennem, betyder også, at du oplever respekt omkring din person i forholdet til familien, og her kan der være behov for, at du takler nogle problemer, som har stået på alt for længe.Hvis du ikke er i et forhold, skal du være snu i 2023 for at etablere et længerevarende et af slagsen. Planeterne kan meget let få dig til at føle, at du svæver på en lyserød sky, men forvent at vågne brat op på jorden ethvert øjeblik. Følelsesmæssigt kommer du til at give lige så meget som du får i år. ØKONOMI Stemningen i dit parforhold er positiv, men der er også nogle negative tendenser. Din partner ved præcis, hvad vedkommende vil have, er stædig og kompromisløs. Du føler dig måske lidt restløs, men kæmper med entusiastisk for at finde fælles mål, ro og stabilitet. Hen mod slutningen af marts, vil du være et sted, hvor du kan lægge tingene bag dig, og igen vende blikket fremad og skimte nye muligheder i horisonten. Her venter en konstruktiv og optimistisk tid for dig og dine relationer.

Her får du sat ord på dine egne værdier og holdninger, oplever andres reaktioner og finder kompromisser, som styrker relationerne. Du går imødekommende og afslappet til værks, for hvis du optræder for dominerende, så går folk i baglås – og så er det svært at finde fælles fodslag. Skorpion forelsket er berygtet for deres seksuelle lidenskaber og lyster. Til en vis grad kan dette være sandt, men efterhånden som skorpioner modnes, søger deres dybtliggende følelsesmæssige natur efter et permanent, tilfredsstillende forhold. De mærker ikke tingene i små mål; de elsker og hader lige meget. Hvis en partner er for cavalier, en Skorpionens stjernetegn personen vil spilde lidt tid med denne person. Hvis en partner er utro eller usandfærdig, er det slukket. Det, der i særlig grad gør tilværelsen interessant lige nu, er, at Venus og Mars er fremtrædende, og det sætter fokus på partnerskaber - både omkring private forhold og professionelle. Du kan være motiveret til at styre denne proces i din retning, men der vil være andre, der stædigt kæmper for indflydelse. Slutteligt er det også værd at nævne, at september faktisk har stort potentiale, når det kommer til at udvikle sig psykologisk og spirituelt. Desuden betyder Scorpio stjernetegnsmandens seksuelle drift og ambition (og frygt for fiasko), at hans partners opfyldelse er lige så vigtig, hvis ikke mere end hans egen. Når først tilliden er opbygget, skal du ikke blive overrasket, hvis han pludselig fejer dig op (når I to er alene) og bærer dig afsted til en aften med passion. Selvom de elsker magt, elsker ægte Skorpions stjernetegn også assertive partnere! Overrask ham fra tid til anden, og vend bordet (forsøg bare ikke at læse hans tanker). Skorpion kvinde seksualitet

Dagens horoskop for Jomfruen (27-11-2023) ♍

Horoskop skorpion - Mindre gode sider: Skorpionen kender ikke rigtig til tilgivelse, det siges at Skorpionen opfandt ordet ”hævn”, så når den først er blevet forrådt, er der sjældent nogen vej tilbage. Kvinder, der er født i dette stjernetegn, er værre end alle andre og det er ikke unormalt, at der skal gå flere årtier før, kontakt med familie eller venner kan genoptages. Skorpionen er desuden en pessimist af rang, der ofte ser problemer, hvor der ingen problemer er. Dette kan få den til at virke mistænksom eller paranoid overfor andre. Skorpionen er åben overfor alt nyt, de elsker når der sker nye ting. Således kaster de sig også altid energisk over nye opgaver. Det andre helst holder sig fra, det kaster de sig over. Derfor finder man ofte mennesker, som er født i Skorpionen, i ekstremsport som faldskærmsspring eller basejump. Skorpionen tøver først seksuelt med at have sex med sin partner. Det lyder måske mærkeligt, men han er intet, hvis ikke forsigtig. Med lidt tid og opmuntring vil han ikke have nogen problemer med at tage kontrol. Elskov er noget, han vil sætte sit hele væsen ind i kroppen, sind og følelser. Han forventer intet mindre af sin partner. Det er ikke usædvanligt for Skorpionen at se sex som et magtspil, men det betyder ikke nødvendigvis fysisk dominans. Han vil vide alt om sin partner, selv hans eller hendes hemmelige fantasier. Skorpionens stjernetegn er forbundet med arv og bonusser (de hersker i 8. hus). Det er dog ikke den eneste grund til, at de akkumulerer rigdom. Deres ambition og evne til at omgå tilbageslag giver dem en fordel. De er også kendt for deres hemmeligholdelse, så det ville ikke være overraskende, hvis de har en hemmelig konto eller investeringer (selv fra betydelige andre). Selvom det går galt, vil skorpioner finde måder at klare sig på. Når de foretager investeringer, har de en tendens til at "gå med maven" og være aggressive. Det virker måske ikke altid, men de har normalt et ordentligt redeæg. Det afhænger dog af personen. [ Læs hele artiklen] Skorpionens modetips September bliver begyndelsen på lang periode præget af en underliggende følelse af forvirring. Udviklingen skyldes en kulmination af Venus og Mars, der finder sted i midten af september. Det betyder blandt andet, at der er udsigt til en tid med tilspidsede situationer, hvor det, både privat og arbejdsmæssigt, kan være udfordrende at komme i mål med tingene.

kommer til at byde på forbedring af dine madvaner – for du får brug for masser af energi til at nå dine mål. Undervurder ikke den effekt din kost har på dit humør og dit mentale velbefindende.I juni er du i en periode, hvor du har masser af energi, hvilket betyder, at du blandt andet har fokus på sundhed og fitness. Det er derfor et oplagt tidspunkt at komme i gang med motion og/eller træning. Måske vil du føle dig særlig motiveret, hvis det har et element af eventyr og/eller konkurrence. I den sidste uge af oktober ridder du på en bølge at fremgang: Du har styr på tingene og dine ambitioner, du nyder opmærksomheden, og venner og kollegaer bakker op om dig og din dagsorden. Kontrasten mellem, hvordan du havde det i begyndelsen af måneden, og hvordan du har det i slutningen, er enorm. Du vil arbejde sammen med venner, der tilføjer styrke til dine planer. I din ny position har du også modet til at konfrontere mennesker, der har modarbejdet forandringer.

Når du gør noget, så er det aldrig halvt, det er enten eller, og det fører dig til succes i år, hvor der sker store skift på alle områder, det gælder både privat og arbejdsmæssigt. Derfor vil din hverdag også se helt anderledes ud, når året slutter.Skorpionen og Krebsen: Krebsen har brug for en styrende part i forholdet, hvilket Skorpionen vil nyde at være. Til gengæld får Skorpionen al den hengivenhed og loyalitet, der er brug for.

Asda Great Deal

Free UK shipping. 15 day free returns.
Community Updates
*So you can easily identify outgoing links on our site, we've marked them with an "*" symbol. Links on our site are monetised, but this never affects which deals get posted. Find more info in our FAQs and About Us page.
New Comment